bemutatkozás

    Az óvodás korú gyermek életét érzelmei vezérlik, meghatározó az óvodába lépés az első benyomás, a kedvező érzelmi hatás. A jó közérzet növeli a biztonságérzetet, a gyermeket nyitottá teszi a kialakuló társas kapcsolatában, és a közös élmények befogadásában. Ismerje meg óvodánkat, ahol a nevelő közösségünk az optimális környezettel és szeretetteljes neveléssel várja az óvodás korú gyermekeket.
    Óvodánk 1976-ban nyitotta meg kapuit, majd 1982-ben adták át a ma is üzemelő épületet, ahol 4 csoportban 100 gyermek nyugodt, családias légkörben való nevelését tudjuk biztosítani. Névválasztásunkat segítette a város egyetlen gesztenyefa sorának közelsége. A Kipp-Kopp nevet intézményünk 1992-óta viseli, kedves gesztenye figura megjelenítésével, akihez sok érdekes történet kapcsolódik Marék Veronika tollából.

    A Matrica Múzeum mögötti épületünk nem látszik az utcáról, udvarunk nem körbe járható, mi vagyunk a „láthatatlan” óvoda. Hatalmas udvarunk pozitívuma, hogy gyermekeink védett helyen fák és bokrok által övezett csodálatos udvaron játszhatnak.Mi a családi nevelést kiegészítve, a már megkezdett úton tovább haladva olyan óvodai légkört alakítunk ki, amelyben a szülő és a pedagógus egyaránt jól érzi magát.